Сьогодні,27 серпня, відбулось  спільне засідання постійних депутатських комісій по  розгляду  проєктів рішень  11 позачергової сесії міської ради.Обговорення деяких питань було доволі емоційним та напруженим,але після обговорення та надання  консультацій спеціалістами міської ради, учасики засідання дійшли  відповідної згоди. В ході роботи , депутати розглянули та рекомендували міському голові винести на розгляд сесії наступні питання :

Про затвердження актів  з приймання-передачі до комунальної власності Новобузької міської ради цілісних майнових комплексів загальноосвітніх навчальних закладів, комунальних установ, комунальних закладів (юридичних осіб) зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Новобузького району.

Фото без опису

Про затвердження статутів загальноосвітніх навчальних закладів Новобузької міської ради Миколаївської області в новій редакції.

Про перейменування Новобузької загальноосвітньої школи  I-III ступенів №1та затвердження Статуту закладу в новій редакції.

Фото без опису

Про затвердження статутів дошкільних навчальних закладів та муніципальної дитячо-юнацької спортивної школи Новобузької міської ради Миколаївської області в новій редакції

 

Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 06 березня 2018 р. № 333 «Про затвердження Програми  економічного і соціального розвитку м. Новий Буг на 2018-2020 роки»

 

Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2019 № 67 «Про міський бюджет  Новобузької міської ради на 2020 рік»