Щиро вітаємо рятівників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони з професійним святом – Днем рятівника!

День рятівника є професійним святом не тільки працівників усіх аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, але також громадян, які внесли свій вагомий внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей.

Фото без опису

Професія рятівника важка і небезпечна, як прийнято говорити – для справжніх чоловіків. Неважливо, де сталася природна чи виробнича катастрофа, терористичний акт або виникла будь-яка інша ситуація, здатна забрати життя людей, загони рятівників негайно відправляються на допомогу. Їм доводиться занурюватися в глибину озер та річок, щоб врятувати; «розрізати» постраждалі при аварії автомобілі і витягувати поранених. Ця робота не існує без щоденної, монотонної, виснажливої праці тисяч людей, які щохвилини по всій країні в містах і селах виїжджають до місць різних лих, щоб допомогти своїм співгромадянам.

Представники  ДСНС гідно виконують поставлені перед ними завдання – щодня приборкують сотні пожеж, протистоять повеням, епідеміям і пандеміям, буревіям і зсувам грунту, вибухам газу і снігопадам, автомобільним та будь-яким іншим аваріям,  а головне – рятують життя людей.

Щиро дякуємо за вашу сміливість, вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з безжалісними стихіями.

Міцного здоров’я вам і вашим родинам, благополуччя, наснаги, витримки та подальших успіхів в ім’я миру, спокою та безпеки наших громадян.

З повагою, міський голова   Максим Лагодієнко та депутатський корпус Новобузької ОТГ