Сьогодні 29 вересня, міський голова Максим Лагодієнко  відвідав Новобузьку гімназію та взяв участь в урочистій церемонії  вітання  з ювілейним днем народження директора гімназії  - Погрібної Людмили Володимирівни.  Привітати шанованого педагога завітали  начальник відділу освіти,молоді і спорту Новобузької міської ради Валентина Остапенко  ,колеги – освітяни,бувші  учні ,батьки та багато гостей.

Фото без опису

 Максим Олександрович відмітив : «На плечах директора лежить широке коло обов’язків. Він повинен бути вмілим керівником навчального процесу, незаперечним авторитетом серед колег, добрим наставником для дітей. Усе це може поєднати у собі Людмила Володимирівна. Бути фундатором школи нового типу і директором навчального закладу почесно і відповідально. Рівнем вашого професіоналізму та принциповості визначаються не лише стан освітньої культури у гімназії з поглибленим вивченням  математики ,а й її динамічний розвиток, стабільність та мікроклімат в колективі». Очільник громади побажав невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. А підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності хай буде міцне здоров»я, серце сповнене любові і добра, натхненна думка й щирі почуття. Щоб життя було світлим і радісним, а дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Нехай шана Ваших учнів і освітян буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.

Фото без опису

Міський голова  вручив  Людмилі Володимирівні  почесну відзнаку  Новобужжя  - « Почесний громадянин міста Новий Буг»,грамоту , квіти та цінний подарунок. Вся освітянська та учнівська родина гімназії приготувала та подарувала ювілярці святкове театралізоване дійство.