Шановні працівники районної газети «Вперед », автори, дописувачі та широкий  читацький загал!

 Прийміть вітання з нагоди відзначення славного  ювілею-  90-ї річниці з виходу першого випуску газети.. Вік для газети поважний, надто сьогодні, коли засоби масової інформації з'являються та зникають так швидко, що часом не залишають по собі жодної згадки. Але  наша газета – це  літопис становлення нашого краю.

Фото без опису

За час свого існування у „Впередці  “ працювало багато талановитих людей, для яких газета стала рідною. Саме вони змогли наситити видання любов’ю і турботою про Новобужжя  та її жителів. Газета завжди була і залишається близькою читачеві, їй довіряють, її читають, вона розповідає про головні події, про важливі віхи історичного шляху, про людей, які прославляють наше місто, область та державу. 

наша газета завжди залишається на вістрі подій,намагається об’єктивно висвітлювати усі явища суспільного та економічного життя нашого міста,району, країни прислухається до думки читачів.Зі шпальт газети читачі дізнаються  про важливі і цікаві,приємні і не дуже події, радіють перемогам наших спортсменів,дізнаються багато цікавої та корисної інформації. За роки виходу газети на її сторінках відбились долі сотень наших земляків.

Тож з нагоди вашої славної річниці висловлюю слова подяки всім працівникам редакції,усім,хто сьогодні робить  все можливе аби газета залишалась бажаним гостем в кожній оселі.

Бажаю усім,хто причетний до видання земних щедрот,нових творчих знахідок та цікавих тем, приємних новин,вдячних читачів та вірних однодумців,міцного слова у потрібний момент!.

Щастя Вам, миру та злагоди!

З повагою,міський голова            Максим ЛАГОДІЄНКО