Міський голова Максим Лагодієнко взяв участь у зустрічі з представникамми німецько - українського підприємства "Браун індастріал технолоджі" щодо будівництва заводу з переробки відходів територіальної громади. Очільник громади доручив відділу з питань інвестиційних проєктів та соціально - економічного розвитку міської ради  підготувати необхідну інформацію для залучення цієї інвестиції для розвитку громади.

Крім того,   розроблено проєкт та  подано до попереднього відбору проектів, які можуть фінансуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) в 2022 році. Даний проект,  спрямований на покращення інфраструктури  та поводження з твердими побутовими відходами "Комплексне вирішення питання щодо сучасного підходу сортування, прибирання та утилізації твердих побутових відходів в Новобузькій територіальний громаді". Реалізація цього проекту дала б можливість забезпечити своєчасне та в повному обсязі прибирання території громади сучасними технічними засобами.

Фото без опису

Також, Новобузька міська рада   подала заявку на  участь у конкурсі з визначення проєктів ,які  розроблені громадськими організаціями.

Управління молоді та спорту Миколаївської обласної державної адміністрації оголосило  конкурс з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка. Проекти повинні надаватися громадською організацією та бути спрямованими на роботу з молоддю. 

Від Новобузької територіальної громади проект для участі в конкурсі подала Громадська Організація ФЛОКС. Назва проекту досить актуальна «Партисипація.  Або – як спонукати молодь Новобузької громади до процесу ухвалення рішень». Проект спрямований на залучення молоді до процесу реформи децентралізації та складання Стратегії розвитку Новобузької територіальної громади на період до 2027 року.