В України запущено сайт ukraine.ua, який інформуватиме іноземців про подорожі, навчання в Україні, а також можливості інвестицій в країну. В його основі лежить візуальний бренд Ukraine Now. Новий цифровий портал був створений зусиллями Міністерства закордонних справ України та Українського інституту.

                Основна мета проєкту – показати світові справжню Україну: креативну, динамічну, інноваційну. Країну різноманіття та чарівної природи, свободи та гідності. Країну, у якій тисячолітня історія та культура доповнені амбітним бачення майбутнього.

Фото без опису

На сайті є розділ Explore (Відкрий Україну), де розповідається, куди поїхати в Україні, що побачити, як провести вільний час, де смачно поїсти, там же з’явиться розділ про історію країни. Також на сайті є розділ Study (Навчайся в Україні), в якому роз’яснюється, які освітні послуги іноземці можуть отримати в Україні.

                Важливим елементом ресурсу є офіційний фотобанк України https://ukraine.ua/imagebank/ .Тут зібрано сотні якісних фотографій з різних сфер, наданих партнерами проєкту.

            Наразі вебсайт має англомовну версію. Протягом першого півріччя будуть додані німецька, французька, іспанська, китайська та арабська.