Триває підготовка до  засідання чергової У сесії Новобузької  міської ради  . Протягом  двох днів ішли засідання постійних депутатських комісій,в ході яких депутати обговорювали, узгоджували, змінювали та ухвалювали  відповідні рекомендації для розгляду на сесії міської ради. 

Фото без опису

 

Таким чином було   схвалена рекомендація щодо  погодження звіту про виконання бюджету Новобузької міської ради за  2020 рік та  внесено зміни до рішення міської ради від 22.12.2020  № 35 «Про бюджет  Новобузької міської територіальної громади на 2021 рік». Погоджено затвердження Положення про фінансовий відділ Новобузької міської ради в новій редакції та Статуту комунального підприємства «Новобузької міської ради «Добробут» в новій редакції.

Внесено зміни до Плану соціально – економічного розвитку  Новобузької  об’єднаної територіальної громади на 2020-2022 роки та до рішення міської ради від 22.12.2020р. № 17 «Про затвердження програми «Реформування та розвитку житлово-комунального господарства м. Нового Бугу на 2021-2023 роки».

Фото без опису

Затверджено Правила благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти та порядку території населених пунктів Новобузької міської ради Миколаївської області.; внесено зміни до рішення міської ради від 22 грудня 2020 р № 25 «Про затвердження Комплексної  програми  соціального захисту населення «Турбота» на 2021 рік. 

Погоджено важливе питання щодо  соціального захисту осіб з інвалідністю, а саме :  створено  при комунальному підприємстві «Добробут» Новобузької   міської   ради служби  з   перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які   мають  порушення   опорно -рухового аппарату. Особливу увагу  депутати звернули на погодження міської програми «Медичні кадри Новобужжя 2021-2024 роки» та надали згоду на укладання трьохсторонньої угоди на навчання студента – медика  Лагунця В.Г.

 Заслухали  члени депутатської комісії та затвердили  фінансовий  план на 2021 рік комунального некомерційного підприємства «Центру первинної медико-санітарної допомоги»  Новобузької  міської ради.

 Після обговорення  були внесені доповнення до рішення №26 від 22.12.2020р. «Про затвердження Програми розвитку та фінансової підтримки первинної медицини та вторинної медичної допомоги Новобузької міської ради на 2021-2022роки».

Також депутати надали згоду на затвердження проекту «Впровадження заходів щодо озеленення та догляду за насадженнями в  дитячому містечку «Країна Чудес» на території Новобузької територіальної громади».

 Рекомендовано до винесення на розгляд сесії міської ради Програми підтримки вітчизняного книговидання, книгорозповсюдження та популяризації української книги в Новобузькій міській територіальній громаді на 2021-2025 роки., Програми висвітлення діяльності Новобузької міської ради та її виконавчих органів на 2021 рік.; затвердженно Регламент надання адміністративних послуг, через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Новобузької міської  ради та  Перелік адміністративних послуг, що надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Новобузької міської ради.

Що стосується затвердження Статуту муніципальної дитячо-юнацької спортивної школи відділу освіти, молоді та спорту виконавчого  комітету Новобузької міської ради в новій редакції, то тут депутати вилучили один з пунктів даного рішення .

 

 

 

Обговорили депутати та затвердили Положення про Службу у справах дітей Новобузької міської ради в новій редакції, Положення комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Новобузької міської ради, в новій редакції та Статут комунальної організації Новобузької міської ради «Правопорядок 2020» в новій редакції ; внесли зміни до складу комісії з припинення (реорганізації) діяльності Новобузького міського фізкультурно-спортивного клубу «Колос» шляхом приєднання до МДЮСШ  

та погодили склад комісій при виконавчому комітеті Новобузької міської ради, Положень про комісії.

 

 Під час обговорення перспективного плану роботи Новобузької міської ради на 2021 рік, депутатами було внесено зміни та доповнення і рекомендовано на розгляд сесії з внесеними доповненнями.

Також депутатами було розглянуто цілу низку  земельних питань, питань щодо прийняття  майна у комунальну власність,надання в оренду  частин нежитлових приміщень, та  розглянуто заяви громадян щодо надання матеріальної допомоги на лікування.

 Питання,які були заплановані на розгляд  постійних депутатських комісій  були обговорені та по всіх  прийняті відповідні рішення.