5 квітня 2021 року міський голова Максим Лагодієнко провів чергову апаратну нараду з керівниками відділів та служб міської ради.

Основні питання, що обговорювались в ході наради – поточне виконання бюджету Новобузької міської територіальної громади, стан фінансування захищених статей видатків; про роботу КО «Правопорядок» з благоустрою щодо виявлення стихійних сміттєзвалищ на території міста; про епідемічну ситуацію в громаді щодо захворюваності на гострі респіраторні захворювання та СОVID-19, надання медичної допомоги хворим на СОVID-19 та стан лікування хворих з ускладненнями після захворювання на СОVID-19; про стан роботи із зверненнями громадян.

В ході наради йшлося й про закінчення опалювального періоду 2020-2021 рр. на території громади ,крім медичних та дошкільних закладів. Окрему увагу приділено питанню благоустрою та санітарного стану території громади,яка є однією  з пріоритетних.

Фото без опису

 Міський голова  дав доручення вивчити всі можливості та пропозиції щодо  покращення облаштування  скважин у селах Петрівка,Загальна Користь, Розанівка, Новосілля, Новодмитрівка, Новомихайлівка, Анастасіївка, Григорівка. Також очільник громади звернув увагу  на  вивчення проблеми  водопостачання у селі Станційному( погіршився тиск води).

Ряд доручень міським головою надано відносно врегулювання земельних відносин, зокрема щодо впорядкування належного укладання договорів оренди та контролю за справлянням орендної плати. Також при складанні плану ремонту доріг та тротуарів  міста, вулиць, Максимом Олександровичем наголошено виконавцям на першочерговому врахування звернень громадян з даних питань.

Староста Новомихайлівського старостинського округу  Тетяна Новікова   звернулась  з пропозицією  щодо виїзду бригади  медиків до старостинського округу та надання допомоги у проведенні благоустрою ( ремонт пам’ятника та огорожі  кладовища).

Заступник міського голови Людмила Сотник повідомила, що  на 13 квітня заплановано засідання виконавчого комітету.

Фото без опису

По завершенню апаратної наради міським головою було надано ряд рекомендацій та доручень посадовим особам та керівникам структурних підрозділів в межах їх повноважень.