Шановні жителі нашої громади !

         Від щирого серця вітаю Вас прийдешніми святами - 1 Травня та світлим святом Воскресіння Христа!

         Щороку свято Великодня відгукується в наших серцях радістю та надією, адже приходить воно разом зі справжньою, квітучою та теплою весною, і символізує оновлення та відродження. Пасха – це не просто святкові дні в календарі. Зазвичай, Великодні дні спонукають нас оцінити чистоту своїх помислів, бажань та вчинків, а ще – стати милосерднішими, терплячішими, добрішими один до одного. Не дивлячись на життєві проблеми та негаразди, це свято дарує нам віру в себе і опору в житті.

         Пасхальні дні – це й час віддати шану всім тим, кого немає серед живих, хто залишивши нам свою любов та життєвий досвід, поринув у вічність. Згадаймо їх добрим словом.

         Також, в цьому році Великдень співпадає з святкуванням Першотравня. Свято 1 Травня - добра традиція, що не втратила свого змісту і зараз. Це гарна нагода вшанувати наших працьовитих людей, чиїм розумом та руками створюються матеріальний достаток та духовне багатство. Тож нехай у кожного з нас завжди буде улюблена справа, яку подобається робити, повага колег, та задоволення від результатів своєї праці.

         Нехай диво Воскресіння Христового надихає Вас на добрі та праведні справи, наповнює ваші оселі щастям та злагодою, а Першотравневі свята додають Вам наснаги, оптимізму та впевненості у власних силах.

Фото без опису

         Бажаю здійснення всіх Ваших добрих задумів і справ, мрій та прагнень!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

 

З повагою   міський голова                                         Максим ЛАГОДІЄНКО