Сьогодні, 1 червня, з нагоди Дня захисту дітей до учнів Новобузького інклюзивно-ресурсного центру з привітаннями та солодкими подарунками від Новобузького міського голови Максима Лагодієнка завітали заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила Сотник, керівник відділу соціального захисту населення Ірина Сябренко та начальник служби у справах дітей Новобузької міської ради Вікторія Захарчук.

Інклюзивно-ресурсний центр (ІРЦ) - це установа, яка створена з метою реалізації права дітей з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, в тому числі, у закладах професійної (професійно-технічної) освіти та інших навчальних закладах, які забезпечують здобуття загальної середньої освіти.

Новобузький  інклюзивно-ресурсний  центр має досвідчених спеціалістів, дітки залюбки відвідують групові та індивідуальні заняття, що підтверджують вдячні батьки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису