Сьогодні, 04 червня, під головуванням заступника голови депутатської комісії Миколи Уманського відбулось засідання постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, комунальної власності, житлово-комунального господарства, інфраструктури, інвестиційної та підприємницької діяльності.

 

Участь у роботі комісії взяв  міський голова  Максим Лагодієнко.

 

Депутати заслухали питання про внесення змін до рішення міської ради від 22.12.2020  № 35 «Про бюджет  Новобузької міської територіальної громади на 2021 рік», які озвучила начальник  фінансовго відділу міської ради Світлана Дібрівна. Світлана Миколаївна зупинилась  на основних змінах. Депутати прийняли рекомендацію направити дане рішення для розгляду на  засіданні сесії.

Заслухали начальника відділу інвестиційних проектів та соціально – економічного розвитку міської ради Анну Луценко про внесення змін до Плану соціально–економічного розвитку Новобузької  об’єднаної територіальної громади на 2020-2022 роки.

 Члени депутатської комісії рекомендували на затвердження Положення про відділення «Денного центру  соціально–психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі з кризовою кімнатою» при Новобузькому міському центрі  соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Новобузької  міської ради та затвердження структури Новобузького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Новобузької міської ради» в новій редакції.

По завершенню, члени комісії внесли зміни до рішеннясесії від 22 грудня 2020 р. № 25 «Про затвердження Комплексної програми  соціального  захисту населення «Турбота» на 2021 рік та   рекомендували прийняти у власність пам’ятник жертвам Голодомору та політичних репресій,який перебував у власності Баштанської районної ради.

По всім питання прийняті відповідні рекомендації  для розгляду на сесії міської ради. 

Фото без описуФото без описуФото без опису