Сьогодні, 18 червня,  у актовому залі міської ради відбулась  підсумкова нарада з командно-штабного навчання з органами управління та силами цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Новобузької громади. Участь у підсумковій нараді взяв міський голова Максим Лагодієнко.

В рамках навчань, які проходили з 14 по 18 червня, вивчили стан організації роботи територіальної підсистеми та її ланок щодо виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів, роботу системи оповіщення та евакуації населення у випадку надзвичайних ситуацій, стан інженерного, радіаційного та хімічного захисту територій та укриття населення, стан медичного, біологічного та психологічного захисту, матеріально-технічне та фінансове забезпечення заходів цивільного захисту, стан підготовки керівного складу та фахівців з питань цивільного захисту, навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях, діяльність із забезпечення пожежної та техногенної безпеки.

Керівник  навчань  зазначив: “Проведено серйозну роботу. Я вдячний всім, хто долучився до неї, а також за те, що спільно й організовано відпрацювали всі необхідні заходи».

Фото без опису      Фото без опису