Сьогодні, 18 червня, напередодні професійного свята медичних працівників, в міському будинку культури відбулись урочисті та святкові заходи з нагоди Дня медичного працівника.

З вітальним словом до медиків звернувся міський голова Максим Лагодієнко. У своєму виступі він висловив працівникам медицини теплі слова вдячності за віддану працюПривітати  медиків зі святом завітали і гості : депутат обласної ради Олег Козлов,  голова Баштанської районної ради Наталія Олійник, заступник голови Баштанської райдержадміністрації Наталія Казаріна.Привітали своїх колег і керівники   медичних установ  громади Валентина Лучна та Володимир Лущенко.

Окрім теплих слів  та привітань, медиків відзначили почесними грамотами та подяками за особисті заслуги у розвитку охорони здоров’япрофесіоналізм, забезпечення високого рівня надання медичної допомоги.

Після урочистої частини, артисти КЗ «Центр культури та дозвілля» порадували присутніх святковим концертом. Чудові пісні, запальні танці та музичні композиції у виконанні дорослих та  дітей подарували всім позитивні емоції.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису