Сьогодні, 09 липня, відбулось засідання виконавчого комітету Новобузької міської ради під головуванням секретаря міської ради Валентини Остапенко. Члени виконкому обговорили проекти рішень, винесених на позачергове засідання виконавчого комітету міської ради, які були попередньо опубліковані на сайті, а також опрацювали додаткові проекти рішень, які надійшли після офіційного опублікування переліку проектів на сайті.

Члени виконавчого комітету, заслухавши директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Новобузької міської ради Олену Крамаренко, прийняли рішення про звільнення від сплати за обслуговування отримувачів соціальних послуг вдома комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Новобузької міської ради та погодили проект рішення про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 15.06.2021р. № 69 «Про затвердження Положення про порядок надання платних соціальних послуг, переліку та тарифів на платні соціальні послуги комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Новобузької міської ради.

Начальник служби у справах дітей Вікторія Захарчук   повідомила про  необхідність утворення комісії для формування пропозицій щодо потреби в субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа при Новобузькій міській раді та затвердження Положення про дану комісію.

Адміністратор відділу ЦНАП Новобузької міської ради Ірина Боровльова повідомила про необхідність затвердження Порядку видачі довідок (надання інформації) про зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку/квартирі осіб.

Начальник відділу житлово–комунального господарства, розвитку інфраструктури, благоустрою та комунальної власності міської ради Роман Вакар проінформував присутніх про зміни нумерації житлових будинків, присвоєння адрес земельним ділянкам, про надання згоди на зарахування коштів, витрачених на придбання матеріалів для часткового ремонту покрівлі будинку № 1 «А» (І під’їзд) по вул. Водопровідна в м. Новий Буг, про надання дозволу Новобузькому відділенню АТ «Ощадбанк» на розміщення зовнішньої реклами.

Засідання прошло раціонально та конструктивно, всі питання були розглянуті.

Фото без описуФото без опису