НОВОБУЗЬКА  ТЕРИТОРІАЛЬНА  ГРОМАДА  ІНФОРМУЄ:

 

Набрав чинності наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 08.06.2021 р. №27 «Про затвердження Положення про комісію Мінагрополітики  для надання державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції та форм відповідних документів», зареєстрований в Міністерстві юстиції 18.06.2021 року за №822/36444.

 

 Розпочався прийом документів по Урядовій  програмі підтримки бджільництва в 2021 році.

      Дотація за бджолосім’ї надається на безповоротній основі фізичним особам та суб’єктам господарювання, які є власниками бджолосімей, за наявні в поточному році від 10 до 300 бджолосімей у розмірі 200 гривень за бджолосім’ю. У разі наявності більше ніж 300 бджолосімей максимальний розмір дотації ставить 60 000 гривень одному отримувачу.

 

    Для отримання дотації за бджолосім’ї фізичні особи та суб’єкти господарювання, які є власниками бджолосімей, подають за місцезнаходженням пасіки  до виконавчого органу міської територіальної громади до 1 жовтня поточного року такі документи:

 

- копію ветеринарно-санітарного паспорта пасіки;

 

- копію рішення про державну реєстрацію потужності;

 

- копію довідки або договору про відкриття рахунка в банку (фізичні особи);

 

- копію паспорта громадянина України (фізичні особи);

 

- копія ідентифікаційного кода  (фізичної особи);

 

- довідку, видану органом місцевого самоврядування, про реєстрацію пасіки із зазначенням кількості наявних бджолосімей на останню звітну дату на момент подання документів.

      Отримати  інформацію та подати документи можна за адресою: Новобузька міська рада м.Новий Буг, Площа Свободи, 42 кабінет №8.

 

Відділ з питань земельних відносин та АПК

Фото без опису