Сьогодні,27 серпня, відбулось  чергове  засідання   9 сесії Новобузької міської ради 8 скликання під головуванням  міського голови Максима Лагодієнка. Участь у роботі сесії  прийняли 22 депутати з 26 обраних.

На порядок денний  було винесено 51 питання.

 На початку роботи сесії депутат міської ради   Гаркуша Зоя  звернулась до міського голови з пропозицією від виборців  щодо зміни графіку  маршруту  автобусу. Міський голова повідомив, що поки автобус курсуватиме старим маршрутом  і за старим графіком, адже  новий  графік та маршрут необхідно затвердити на засіданні виконавчого комітету. Після затвердження, новий графік та маршрут буде висвітлено на  офіційному сайті міської ради, в соціальних мережах , газеті «Вперед».  Пропозиції жителів громади будуть враховані при складанні нового графіку та маршруту автобуса.

Депутат  Черемис Юрій поцікавився   роботою робочої групи  по  дорогам.

І тоді  депутати почали працювати  за порядком денним.

Так,як більшість питань були обговорені на засіданнях постійних депутатських комісій, то розгляд питань не займав багато часу.

Депутати внесли зміни до бюджету міської ради, затвердили   положення про преміювання, матеріальне стимулювання та соціальне забезпечення працівників апарату Новобузької міської ради та її виконавчих органів, затвердили Статут Новобузького закладу загальної  середньої освіти №1 Миколаївської області в новій редакції та  Статут Новомихайлівської початкової  школи Новобузької міської  ради в новій редакції.

Внесли зміни  до структури  та  чисельності відділу  освіти молоді та спорту виконавчого комітету Новобузької  міської ради  Миколаївської області та зміни  до  розділу 5 Комплексної  програми профілактики злочинності  та вдосконалення  системи  захисту  конституційних  прав і свобод громадян  Новобузької  міської  ради  на 2020- 2021роки затвердженої  рішенням  сесії  міської  ради  від31.07 2020 року №164.

Надали в оренду частину нежитлового приміщення за адресою: площа Свободи, 32 Архівному відділу Баштанської районної державної адміністрації, про прийняття в комунальну власність Новобузької міської ради житлового будинку з прилеглими до нього господарськими будівлями та спорудами, земельну ділянку для обслуговування житлового будинку з прилеглими до нього господарськими будівлями та спорудами  та земельної ділянки для ведення  особистого підсобного господарства, що розташовані за адресою: вул. Євдокії Завалій, 69, м. Новий Буг, надали згоду про прийняття в комунальну власність Новобузької міської ради житлового будинку, земельної ділянки для обслуговування житлового будинку та земельної ділянки для ведення особистого підсобного господарства, що розташовані за адресою: вул. Першотравнева, 99, м. Новий Буг, внесли  зміни до структури відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Новобузької міської ради, надали  в оренду частину нежитлового приміщення за адресою: вул. Гребєннікова, 1, м. Новий Буг, що є об’єктом комунальної власності Новобузької міської ради,Новобузькому міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Новобузької міської ради, затвердили  Положення про електронні консультації та опитування в Новобузькій міській територіальній громаді, надали в оренду частину нежитлового приміщення за адресою: вул. Гребєннікова, 1, м. Новий Буг, що є об’єктом комунальної власності Новобузької міської ради, Управлінню соціального захисту населення Баштанської районної державної адміністрації, надали дозвіл на укладення договору тимчасової оренди між комунальною установою «Центр надання соціальних послуг» Новобузької міської ради та Управлінням соціального захисту населення Баштанської районної державної адміністрації Миколаївської області.

Питання  про передачу в оренду земельної ділянки ПП « Золота нива 2019» депутати зняли з порядку денного та направили  на доопрацювання.

Наприкінці засідання, депутати підтримали   питання про направлення звернення  депутатів  Новобузької міської ради до депутатів  Баштанської районної ради , Миколаївської обласної ради, Миколаївської облдержадміністрації щодо безоплатної передачі із власності територіальної громади Баштанського району у комунальну власність територіальної громади Новобузької міської ради комунального підприємства « Майно» та  комунального підприємства  « Водопровідні мережі».

Всі питання чергової сесії були розглянуті,засідання пройшло у конструктивному руслі.

Фото без опису     Фото без опису       Фото без опису