Щорічно в Україні 22 вересня відзначають День партизанської слави. Саме цей день вважається початком підпільно-партизанського руху в нашій країні. Таке свято було засноване у 2001 році указом Президента України для підтримки ветеранів війни та з метою всенародного вшанування подвигу партизанів і підпільників у період Другої світової війни 1941-1945 рр.

 

Плине час, однак пам’ять про спротив та непокору ворогові вами у часи страшної війни житиме вічно. Важливо, що пам’ять ця є стрижнем, що єднає людей різних поколінь, адже безсмертний подвиг партизанів та підпільників назавжди буде для кожного з нас прикладом патріотизму, незламного духу та безмежної любові до рідної землі.

 

Історія воєн не знає жодного прикладу, коли народний рух опору досягав такого розмаху, організованості та ефективності, адже партизанський і підпільний рух в Україні за своїм значенням і масовістю став, по суті, другим фронтом у глибокому тилу ворога.

 

Сердечне спасибі Вам за право жити у вільній країні, виховувати дітей, втілювати нові перспективи. Зичу кожній родині здоров’я, достатку, щастя і головне – мирного неба над головою!

 

Нехай  спільні успіхи додають наснаги працювати на благо людей для щасливого майбутнього рідного міста і всієї України! Зі святом!

 

Новобузький міський голова                                       Максим ЛАГОДІЄНКО

Фото без опису