Миколаївською обласною державною адміністрацією та обласною радою оголошено конкурс з визначення кращих механізаторів Миколаївщини та вручення обласної премії імені Федора Іванова – Героя України.

Кандидатури на здобуття премії для розгляду районними комісіями висуваються органами виконавчої влади, територіальними громадами, керівниками агропромислових підприємств, розташованих на території громади.

Районні комісії визначають та надають обласній комісії з питань преміювання кращих механізаторів Миколаївщини претендентів на отримання премії у кількості не менше 15 номінантів.

До обласної конкурсної комісії подаються клопотання щодо висування претендентів на отримання премії. До клопотань подаються :

  • витяг з протоколу районної конкурсної комісії (за підписом секретаря комісії);
  • характеристика механізатора з місця роботи про трудову діяльність та інформація про особисті виробничі досягнення з визначенням стажу роботи механізатором, переліку закріпленої за механізатором сільськогосподарської техніки та інвентарю (за підписом керівника підприємства);
  • розрахунок виконаних механізатором нормозмін за період з вересня минулого року до серпня поточного року (у довільній формі за підписом керівника підприємства), приклад розрахунку додається;
  • ксерокопія паспорта та ідентифікаційного коду, згода на обробку персональних даних, банківські реквізити для зарахування грошової премії.

Пропозиції щодо преміювання подаються з 10 до 19 жовтня поточного року департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації за адресою : м. Миколаїв, вул. Спаська, буд.1.

Фото без опису