В зв’язку з ситуацією, яка склалась в Новобузькій територіальній громаді через аварію газопроводу та, як наслідок, відсутністю газопостачання на значній території громади, сьогодні, 22 жовтня, відбулась термінова нарада за участі голови Баштанської райдержадміністрації Владислава ДМИТРІВА, Новобузького міського голови Максима ЛАГОДІЄНКО та представників Новобузького відділення ПАТ «Миколаївгаз».

 

Щодо хвилюючого всіх питання стосовно «не підключення в зв’язку із заборгованістю» повідомлено, що з кількості 3881 непідключених абонентів лише 80 мають заборгованість, і зараз це питання не є першочерговим.

 

Станом на 20 жовтня було відновлено газопостачання в газопроводі високого тиску, на даний час проводяться роботи по відновленню (пуску) газопостачання до домоволодінь.

 

За інформацією АТ «Миколаївгаз» станом на 21 жовтня було підключено 300 абонентів.

 

Наразі на території  максимально інтенсивно працюють бригади ПАТ «Миколаївгаз», але через не допуск або відсутність власників або представників домоволодінь працівники газової служби не мають змоги виконати необхідні дії для підключення газопостачання.

 

Прохання до всіх жителів Новобузької територіальної громади максимально співпрацювати з працівниками газової служби, допускати до вчинення необхідних процесів.

 

Всім жителям щоденно (ввечері, орієнтовно після 19:00) на офіційному сайті Новобузької міської ради та на сторінці у Фейсбук буде надаватись інформація про виконану роботу, кількість підключених абонентів та головне – перелік вулиць, на яких газова служба буде працювати наступного дня.

 

Шановні жителі! Надайте можливість доступу представникам газової служби для виконання необхідних дій, по можливості залишіться по 1 представнику вдома в той день, коли на ваших вулицях будуть проводитись роботи (список вулиць буде надаватись щоденно на сайті та Фейсбук-сторінці Новобузької міської ради).

 

Дякуємо за співпрацю!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису