Сьогодні, 9 листопада,  під головуванням міського голови Максима Лагодієнка відбулось позачергове засідання  ХІ сесїі 8 скликання .

З 26 обраних депутатів , на сесії були присутні  18.

На порядок денний винесено 5 питань, після розгляду яких депутати  внесли зміни до бюджету,затвердили план дій з реформування інституційного догляду та виховання дітей у Новобузькій міській раді на 2021 - 2023 роки,   надали дозвіл  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності на території Новобузької міської ради та погодили кандидатуру  Олександра Славінського на посаду першого заступника міського голови. Олександр Дмитрович коротко розповів про себе   ,свою трудову діяльність та подякував за довіру  у підтримці його на посаді першого заступника міського голови.

   Олександр Славінський проживає у місті Баштанка ,  має  вищу освіту  економічну освіту, довгий час працював   у контрольно – ревізійному управлінні та  обіймав посади  першого заступника  голови Баштанської райдержадміністрації та голови  Баштанської райдержадміністрації.

Засідання сесії пройшло у конструктивному руслі.

Фото без опису

Фото без опису