Відповідно  до реалізації проекту Асоціації міст України «Подолання цифрової освітньої нерівності», спільного з ГО Центр освітніх реформ «Наші діти», делегація у складі 33 представників органів місцевого самоврядування (серед яких і Новобузький міський голова Максим Лагодієнко) відвідали з робочою поїздкою наймасштабнішу світову виставку Expo 2020. У павільйоні представленому нашою країною головною концепцією стала тема: «СМАРТ УКРАЇНА: ЄДНАЮЧИ СВІТ».

Заявлена мета EXPO-2020 - створення єдиної мережі співпраці між країнами, організаціями і новаторами для спільного вирішення глобальних проблем.

На виставці 192 країни представляли свої найкращі ідеї та інновації у галузі техніки, науки, архітектури та мистецтва. Серед списку найкращих – Україна зі власним павільйоном. З 25 до 28 жовтня очільники громад  з України були не лише гостями, а й учасниками насиченої програми, під час якої знайомилися з традиціями та особливостями різних країн світу

Кожен з учасників делегації в рамках заходу шукав відповіді на найболючіші питання розвитку освіти та науки у своїй громаді та країні  в цілому. Відвідування Еxpo 2020 безумовно стане кроком уперед у особистісному розвитку кожного  керівника громади.

   Участь у міжнародній виставці новітніх технологій дала можливість українцям активно заявити про себе світовій спільноті.

                 Учасники української делегації  вдячні організаторам за  можливість  отримати  досвід  на міжнародному рівні,попрацювати в новому форматі, який зшиває країну, дозволяє налагодити міжмуніципальне співробітництво, обмін досвідом, креативними ідеями та баченнями розвитку України і територіальних громад.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису