Сьогодні, 14 грудня, в ході підготовки до чергової сесії Новобузької міської ради, яка запланована на 21 грудня поточного року, було проведено спільне засідання депутатських комісій, на якому було розглянуто питання бюджету Новобузької територіальної громади на 2022 рік.

Начальник фінансового відділу Світлана Дібрівна розгорнуто доповіла про передбачені доходи та видатки нашої територіальної громади, та про інші аспекти, належні до даногопитання. Після доповіді виникло обговорення, яке стосувалось запланованих коштів на ремонт тротуарів в різних частинах громади. В ході обговорення було вирішено запросити спеціалістів, який розраховував вартість ремонту тротуарних алей для пояснення та обгрунтування розрахунків.

Також надійшла пропозиція запросити керівників комунальних підприємств, організацій та установ для звітування за 2021 рік. Доречно було зауважено, що згідно законодавства України річне звітування повинно відбутися включно до 15 березня. Але наголосимо, що зараз активно ведуться підсумки проведеної роботи за рік всіма структурними підрозділами, організаціями та установами. Інформація узагальнюється та найближчим часом буде оприлюднена.

В підсумку комісією було вирішено винести на розгляд сесії питання бюджету Новобузької територіальної громади на 2022 рік, а також питання про внесення змін до Положення Новобузького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Новобузької міської ради.