Через нагальність вирішення питань про забезпечення функціонування прийомних сімей на території Новобузької територіальної громади, сьогодні, 14 грудня, міським головою Максимом Лагодієнко було проведено позачергове засідання виконавчого комітету Новобузької міської ради. Таких питань було 10, всі були прийняті одноголосно.

Також додатково була розглянута ще низка питань, таких як  затвердження плану роботи виконкому на 2022 рік, про проведення Днів Сталої Енергії на території громади, про звільнення від сплати за обслуговування отримувачів соціальних послуг догляду вдома КУ «ЦНСП» (було розглянуто напередодні  на відповідній комісії).

Ретельного обговорення зазнали питання про затвердження граничного нормативу рентабельності (у відсотках до собівартості послуг) для підприємств Новобузької міської ради та встановлення відповідних тарифів на платні медичні  та немедичні послуги КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» та КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня».

Одноголосно затверджено видачу ордеру на вселення сім’ї в житловий будинок, надано згоду на зарахування коштів, які витратили мешканці багатоквартирних будинків на заміну вхідних дверей та вікна, визначено місць та надано дозволи на торгівлю ялинками на території громади.

Також розглянули питання, які не увійшли до порядку денного, тому що такі питання надійшли вже після формування проєктів рішень для розгляду. Таким питанням стало визначення напрямку руху містом великовантажного транспорту в зв’язку з ремонтними роботами на ділянці дороги Р-55. Внаслідок цього питання було прийнято рішення про проведення позачергового засідання виконкому на наступному тижні, на якому буде розглянуто вже підготовлену інформацію щодо визначення напрямку руху великовантажного транспорту з умовою створення найменш дискомфортної ситуації на вулицях міста.