У зв’язку з погіршенням погодних умов, за дорученням  міського голови Максима Лагодієнка, було організовано  роботи по розчищенню доріг громади від снігу.

     Для розчищення доріг міста, тротуарів   на території    міської  територіальної громади  задіяні  одиниці спецтехніки ,а в місцях, де це неможливо зробити технікою , працюють робітники КП «Добробут»,  які вручну розчищають від снігу прибудинкові території.  

    Звертаємо увагу жителів громади, керівників підприємств, установ, приватних підприємців, що для безпечного пересування пішоходів  тротуарами та дорогами, відповідно до Правил благоустрою населених пунктів громади, громадяни  повинні забезпечувати постійне утримання в належному стані прилеглу територію біля своїх будинків, установ, підприємств, офісів, магазинів.

   Сподіваємося та розраховуємо на допомогу підприємств, що працюють на території громади та фізичних осіб, в чиїй власності є відповідна техніка. 

         Водночас хочемо висловити велику подяку тим  підприємствам, установам, приватним підприємцям, депутатам та жителям громади, які долучилися до ліквідації наслідків снігової стихії.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису