Шановні жителі Нового Бугу!

Міська рада дбає про благоустрій нашого міста та докладає великих зусиль для розвитку його інфраструктури, підтримки порядку та чистоти в ньому, розвитку його інфраструктури та підтримки цілісності.

Значна увага приділяється місцям поховання громадян. Прибираються звалища сміття, які утворюються при догляді за ними, облаштовуються огорожі.

Нещодавно, восени щойно минулого 2021-го  року, на території «Коцюбинського» кладовища була встановлена нова огорожа. Але на сьогодні маємо неприємну ситуацію – частину цієї огорожі (8 секцій) понівечено вандалами.

Не зрозумілими є мотиви такої поведінки та її прикрі наслідки. Дуже засмучує таке відношення людей до того, що їх оточує, а особливо до священних місць вічного спочинку.

Про даний факт вчинення правопорушення зі псування майна міською радою повідомлено органи поліції. За умисне знищення або псування комунального майна передбачаються штрафні санкції або відбування громадських робіт.

Шановні жителі! Вкотре закликаємо відповідально ставитися до спільного майна та берегти те, що робиться містом для кожного мешканця.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису