Комунальним підприємством «Водопровідні мережі» були проведені попередні розрахунки витрат підприємства, що обумовило встановлення тарифу у розмірі 49,00 грн. за 1 куб.м води.

Новобузька міська рада, враховуючи економічну ситуацію, рівень доходів населення, звернула увагу керівництва КП «Водопровідні мережі» на можливість поступового впровадження зростання тарифів на водопостачання, а також рекомендувала переглянути розрахунки.

Комунальне підприємство «Водопровідні мережі» здійснило коригування розрахунків та повідомило Новобузьку міську раду про те, що з 01 лютого 2022 року планується встановлення тарифу 42,90 грн. за 1 куб.м води.

КП «Водопровідні мережі» пояснює, що ця зміна обумовлена збільшенням протягом дії тарифів складових економічно обґрунтованих витрат з причин, які не залежать від виробника, зокрема, збільшення вартості електроенергії та її розподілу, засобів знезараження, реактивів, паливно-мастильних матеріалів та інших матеріальних витрат, збільшення прожиткового мінімуму.

З обґрунтування причин зміни тарифів та його структурою можна ознайомитись в комунальному підприємстві «Водопровідні мережі» за адресою : м. Новий Буг, вул. Маяковського, 2, тел.. 9-17-78.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються КП «Водопровідні мережі» у письмовому вигляді протягом 7 днів з дати оприлюднення.

Фото без опису