Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до Серця» у період з 01 квітня 2022 по 01червня 2022 проводитиме 17-ту Всеукраїнську акцію під гаслом «Почуй світ». Акція проводиться з метою збирання благодійних внесків для подальшої закупівлі діагностичного медичного обладнання для дітей з вадами слуху у дитячі лікарні України.

З метою розвитку благодійної діяльності, заохочення діяльності волонтерів та реалізації соціальних проєктів, які проводяться в інтересах дітей, пропонуємо підтримати проєкт, розповсюджуючи дану інформацію та долучаючись до акції.

За обладнанням, придбаним Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця», здійснюватиметься різновекторний контроль з боку Фонду, Наглядової Ради та нерегламентований безпосередній контроль громадян, діти яких обслуговуватимуться на зазначеному медичному обладнанні обов’язково БЕЗКОШТОВНО! В цьому допомагатиме офіційна інтернет - сторінка Фонду (www.sercedoserca.com.ua), де в реєстрі можна буде знайти вичерпну інформацію щодо кожної одиниці медичного обладнання, закупленої Фондом, тобто місце розташування, ціни тощо. На кожному обладнанні, що передано у користування до лікарні має бути наліплено символ акції – червоне сердечко з написом «Серце до серця».