Сьогодні, 21 лютого,  під головуванням міського голови Максима  Лагодієнка  відбулась щотижнева апаратна нарада   за участі  керівників структурних підрозділів міської ради та комунальних  установ. В ході наради  обговорені  питання життєдіяльності громади. Основна  увага приділена  проведенню благоустрою території громади, зокрема, і сільських населених пунктах,  біля   встановлених дитячих майданчиків , ліквідації стихійних сміттєзвалищ, виготовленню проєктно – кошторисної документації на ремонт тротуарів ,  системи очищення « Біотал» та  завершальні роботи  по упорядкуванню документації по   будівництву об’їзної дороги. 

З понеділка розпочали свою роботу  заклади загальної середньої освіти та дошкільні заклади. Відділом освіти, молоді  та спорту міської ради готуються пропозиції  по заходам з проведення трансформації закладів освіти з урахуванням пропозицій, які були  обговорені в педагогічних та батьківських колективах громади.

Керівники медичних закладів проінформували про  стан   вакцинування   проти коронавірусної хвороби у громаді та закликали  прищепитися.  Вакцини  у медичному закладі достатньо.  На сьогоднішній день  розпочата кампанія вакцинування дітей  від поліомієліта.

Міський голова повідомив, що наразі  Всеукраїнським   благодійним фондом проводиться Всеукраїнська акція « Серце до серця» на підтримку дітей з вадами слуху. Тому запропонував  і бюджетним установам  , і громадськості  долучитись до благодійної акції.

 Секретар міської ради  звернула увагу на підготовку до  проведення чергової сесії міської ради, яка відбудеться завтра.

Фото без описуФото без опису