Шановні жителі Новобузької громади, всього Новобужжя, а також усі родини, яким наш гостинний край став на період воєнного стану другою домівкою! Найсимволічніше свято українського народу ми зустрічаємо в надзвичайно тривожну годину. Країна і ми – в нечуваній небезпеці. Але ніщо не могло і не може применшити непереборний дух нашої свободи.

Новобузька громада, як частинка відомої на увесь світ героїчної України кожним своїм прагне бути в єдиному стремлінні до перемоги разом з усім народом. Кращі сини і дочки Новобужжя стали на захист Вітчизни на фронті, а вся громада, кожен на своєму місці робить все, що йому під силу і навіть більше, аби вистояла наша держава і її народ ступив на шлях миру переможцем.

Бажаю вам, шановні земляки, міцного здоров’я, благополуччя в родинах і в трудових колективах. Хай швидше прийде той час, коли у нас залишиться лише єдиний фронт – мирний, трудовий, життєстверджуючий.

Дякую всім за витримку і закликаю разом дбати про спокій у громаді та наполегливо працювати, щоб зустріти перемогу над ворогом і бути готовими до успішного розвитку та планування нашої світлої перспективи.

Хай завжди буде чистим небо над Новобужжям. Головне свято України завжди в наших серцях!

З Днем Незалежності!

      Новобузький міський голова                                    Максим ЛАГОДІЄНКО

Фото без опису