Учасник війни, невтомна трудівниця, дуже чуйна і мудра жінка Тетяна Якимівна Павлова  22 листопада відзначила свій 100  день народження.

Тетяна Якимівна родом з Чернігівщини, але більшу частину свого життя провела у Новому Бузі – вона приїхала разом з чоловіком на його малу батьківщину. Разом виростили і виховали двох дітей – сина та доньку .Має шестеро онуків та правнуків. Рідні оточують увагою і турботою свою бабусю, берегиню роду. Хоч і має жінка досить поважний вік, але ще намагається обходити себе сама, бо звикла весь час працювати, бути в русі. Це також, мабуть, стало запорукою її довголіття.

 Міський голова Максим Лагодієнко  передав свої вітання  Тетяні Якимівні. До  новобузької довгожительки завітали перший  заступник міського голови Олександр Славінський,  заступник міського   голови Людмила Сотник, начальник відділу соціального захисту населення Ірина Сябренко.  Представники влади передали теплі слова вітання , квіти,  подарунки  від міського голови та побажали здоров’я, миру і многая літа.

Фото без опису