Під головуванням першого заступника міського голови Олександра Славінського відбулось позачергове засідання виконавчого комітету  Новобузької міської ради.

 Члени виконкому обговорили та схвалили бюджет  Новобузької міської територіальної громади на 2023 рік та  звіт про виконання бюджету Новобузької міської територіальної громади і використання резервного фонду непередбачених видатків за січень-вересень 2022 року. Затвердили Положення про порядок надання платних послуг, перелік тарифів на платні послуги комунальним закладом «Муніципальна дитячо-юнацька спортивна школа» відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Новобузької міської ради.

Своїм рішенням ,  члени виконкому   проголосували за створення   дитячого будинку сімейного типу на базі прийомної сім’ї Коваленко та влаштування  на спільне проживання і виховання дітей, позбавлених батьківського піклування . Затвердили передавальні акти та акти на списання майна.

Надали дозвіл ТОВ «Адванс Солюшнз» на розміщення двох одноповерхових тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та  дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «АТБ - МАРКЕТ» на розміщення зовнішньої реклами.

Розглянули цілу низку  питань  по захисту прав дітей ,  надали дозволи на зміну нумерацію будинків та дозвіл на видалення дерев.

Фото без описуФото без опису