У 1992 році Генеральна Асамблея ООН оголосила 3 грудня Міжнародним днем осіб з інвалідністю. Мета, заради якої цей день був проголошений, - це дотримання прав людини і участь людей з обмеженими фізичними можливостями в житті суспільства. Ця мета була поставлена у Всесвітній програмі дій відносно людей з інвалідністю , прийнятою Генеральною Асамблеєю в 1982 році..

Напередодні  Міжнародного  Дня осіб з інвалідністю   до  Новобузького відділення  реабілітації дітей з інвалідністю завітали  перший заступник міського голови  Олександр Славінський, заступник міського голови Людмила Сотник, начальник  відділу соціального захисту населення Ірина Сябренко, директор  комунальної установи « Центр надання соціальних послуг» Олена Крамаренко.  Перший заступник міського голови Олександр Славінський  подякував  всім, хто опікується людьми з обмеженими фізичними  можливостями, адже надання їм щоденної підтримки, й допомоги — реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього. Поспілкувався з батьками та вихованцями  відділення реабілітації та вручили подарунки .

Відзначення цього дня - це нагода пригадати усім, що допомога, рівні можливості, гідність, увага, людяність і турбота – це не порожні слова. Від них залежить рівень цивілізованості нашого суспільства.

 Гості побажали  діткам з інвалідністю життєвої сили, енергії та оптимізму, міцного здоров’я та благополуччя, щастя та успіхів у всіх починаннях.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису