Дорогі діти! Шановні дорослі!

Від щирого серця вітаю всіх з Днем Святого Миколая!  

Це світле, добре, гомінке й веселе свято Дня Святого Миколая здавна називають найпершим із різдвяних та новорічних свят, яке традиційно уже уособлює в собі початок великого всенародного Новоріччя. А ще – це своєрідний символ людської надії і віри у своє краще майбутнє.

Українці  здавна вважають Святого Миколая своїм покровителем, вихователем та заступником дітей і юнацтва. У цей день навіть дорослі починають вірити в чудеса, а діти з нетерпінням чекають ранку, щоб зазирнути під подушку або в чарівний чобіток, адже так приємно знайти в ньому подарунки. Святий Миколай прославився своєю добротою і готовністю допомогти кожному, хто потребує. Наймолодшим він приносить подарунки, а дорослих спонукає до милосердя, співчуття та доброти.

Хай молитва Святого Миколая  принесе МИР у нашу країну ,у  наші домівки, завжди оберігає наші родини і у кожній оселі панують мир, добробут та злагода.

Нехай цей  день принесе до Ваших осель радість, світло і приємні новини.

То ж прийміть найщиріші вітання зі святом, яке обо'язково запам'ятається гарним настроєм, подарунками та неповторними враженнями.

Миру Вам і добра, достатку, щастя, злагоди, благополуччя й душевного родинного затишку, світлої радості та веселого свята.

 

 

Новобузький міський голова                     Максим ЛАГОДІЄНКО

Фото без опису