Всеукраїнська Асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» спільно з Всеукраїнською громадською організацією «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України» проводить опитування ветеранів/ветеранок для виявлення зацікавлених у створенні та розбудови сімейних фермерських господарств.

Це опитування проводиться з метою подальшого наданням ветеранам і ветеранкам війни, які зацікавлені у створенні та розбудови сімейних фермерських господарств, інформаційно-консультаційного супроводу і навчання основам фермерства і кооперації.

За допомогою цього опитування будуть проаналізовані проблеми ветеранського підприємництва у сільському господарстві і надані отримані висновки організаціям (державним та недержавним), які надають підтримку ветеранам та ветеранкам.                                                                                             

Опитування проводиться в рамках проєкту «Школа сімейного фермерства для ветеранів і ветеранок війни». Більше інформації про проєкт за посиланням: http://dorada.org.ua/uk/shkola-simejnogo-fermerstva-dlya-veteraniv-ta-veteranok.                                                                                                                                          

Анкету заповнити бажано до 03 лютого 2023 року за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQViRzz034focNEbTbEuJRf1Q5lb6uK-Bx3YeIZps5npC5A/viewform?fbclid=IwAR0GloBpUyKnuEidSUukPrWX7AWtxhPcsKY-udQ2bhbO3ruU0dy8GBTIDQ. https://forms.gle/4qu5vuxTa1q1aYUv7                                                                            

Цей проєкт здійснюється безпосередньо Всеукраїнською громадською організацією «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України» (http://www.dorada.org.ua/) та став можливим завдяки Програмі реінтеграції ветеранів, яку реалізує IREX за підтримки Державного департаменту США.