14 березня під головуванням міського голови Максима Лагодієнка  відбулось засідання чергової  22 сесії Новобузької міської ради.

З 26 обраних депутатів  на сесії були присутні 16 депутатів.  Традиційно, сесія розпочалась з Хвилини мовчання за загиблими у російсько – українській війні. 

На порядок денний було винесено 28 питань.  Особливого обговорення  потребували питання що стосувались   припинення ПЕРШОТРАВНЕВОЇ ФІЛІЇ та РОЗАНІВСЬКОЇ ФІЛІЇ НОВОБУЗЬКОГО ЛІЦЕЮ № 1 Новобузької міської ради Миколаївської області шляхом ліквідації . Питання болючі, непопулярні, але  в умовах теперішніх реалій, необхідні. До обговорення долучились директорки шкіл Чичкан Тетяна ( ліцей № 4)  та Гаврилюк Галина  (Новодмитрівський ліцей )  , які   висловили своє бачення , з обгрунтуванням всіх складових , щодо доцільності   припинення  цих закладів.  Депутати затвердили Статут  Новобузького ліцею № 1 в новій редакції.

Також депутати обговорили та прийняли  звернення депутатів Новобузької міської ради до дипломатичних місій , представників  міжнародних  організацій  щодо  недопущення участі російських  та білоруських спортсменів у Олімпійських  іграх та Азійських іграх.

Подальша робота депутатів стосувалась  прийняття рішень по цілій низці земельних питань.

Всі питання порядку денного були розглянуті та прийняті відповідні рішення.

Фото без описуФото без опису