Фото без опису

 Традиційно весняної пори починається місячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міської територіальної громади.     

Відповідно до розпорядження міського голови від 13.03.2023. № 54-р « Про проведення місячника санітарної очистки та благоустрою на території Новобузької міської ради» з 13 березня по 14 квітня 2023 року на території громади проводяться заходи з благоустрою.

Під час  проведення санітарної очистки та благоустрою приводитимуться роботи щодо приведення в належний санітарний стан парків, скверів, кладовищ, вулиць, зупинок громадського транспорту, ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ, очищення від сміття  узбічь та зелених насаджень.

  Чистота й порядок у рідному місті, селі завжди були справою не лише комунальних служб, але і усіх жителів громади.

Запрошуємо підприємства, установи, організації незалежно від форм власності, мешканців  багатоквартирних будинків, суб’єктів підприємницької діяльності, мешканців Новобузької міської територіальної громади провести санітарну очистку та благоустрій прилеглих та закріплених територій.

Також комплекс робіт заплановано провести на території старостинських округів громади.

Прохання до жителів громади під час прибирання могилок на кладовищі  все сміття виносити  за межі кладовища, де його зможуть забрати працівники  та техніка  комунального підприємства. Не робіть стихійне сміттєзвалище  в центрі кладовища!

Будьмо свідомими.! Спільними зусиллями зробимо наше  місто   чистим!