Фото без опису

13 жовтня 2021року напередодні Дня захисників і захисниць України,  у Новобузькій ТГ за підтримки міського голови Максима Лагодієнка та проєктній діяльності, на базі Новобузького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, було відкрито  простір Плюс Плюс для ветеранів – ми добре усвідомлювали, що захисники і захисниці потребують та потребуватимуть і в подальшому  підтримки і допомоги.

Але  з початком повномасштабної російської агресії,  виникла  необхідність підтримувати не тільки ветеранів,а й надавати допомогу: військовослужбовцям, добровольцям,  поліцейським,  рятувальникам , внутрішньо переміщеним  особам, колишнім  заручникам, цивільним та членам  їх сімей, працювати із сім’ями загиблих, безвісти зниклих та полоненних.

Дана категорія  постійно потребує підтримки. У   просторі  клієнти отримують:  юридичні консультації, психологічну та кар’єрну підтримку, інформацію про простір, умови перетину кордону, допомогу з переселенням,  підтримку в інтеграції у цивільне життя   та інші безкоштовні  послуги. Також можуть відвідати  події та долучитися до їх проведення.

Простір «Плюс плюс ++»  співпрацює з органами місцевої влади,  волонтерами та організаціями, які хочуть бути корисними всім категоріям отримувачів послуг нашого простору.

                                                     Плани на майбутнє

Працівники Центру добре розуміють, що війна внесла свої корективи в життя та потреби кожного із нас, так і отримувачів послуг. Ми не зупиняємося на досягнутому. Для поліпшення надання соціальних послуг у нашій громаді та роботи простору Плюс Плюс, директорка  Центру Ілона Бондаревська подала проєктну заявку на  навчання у Акселераційній програмі для надавачів соціальних послуг, задля подальшої реалізації проєкту « Надання соціальних послуг в період військового стану» та отримала підтримку.

Отже, ми зможемо ще більш ефективно надавати соціальні послуги, а Простір зможе і надалі об’єднувати  людей,  з одинаковими ідеями, потребами, бажаннями.