23 травня , в актовому залі міської ради, під головуванням  міського голови Максима Лагоідієнка,  відбулось засідання 25 сесії   міської ради. Із 26 обраних депутатів  на засідання сесії  були присутні 22 депутати.. Традиційно, перед початком сесії,  депутати вшанували пам’ять всіх загиблих у російсько –українській війні Хвилиною мовчання.

Начальник відділу освіти. молоді та спорту міської ради Сергій Сотсков   запропонував  до уваги депутатів   Програму розвитку та функціонування української мови як державної в усіх сферах суспільного життя  в Новобузькій територіальній громаді на 2023 – 2027 роки,  Положення про відділ освіти, молоді та спорту  виконавчого комітету Новобузької міської ради та  проінформував про  внесення змін до   структури та чисельності відділу освіти, молоді та спорту  .  Після обговорення , депутати затвердили   дану Програму, Положення та  внесли зміни до структури та чисельності відділу освіти , молоді та спорту міської ради.

В ході подальшої роботи , присутні обговорили та  затвердили звіт про оцінку майна, Комплексну Програму інфекційного контролю та дотримання заходів з запобігання інфекцій , пов’язаних з наданням медичної допомоги на 2023 – 2025 роки, затвердили Програму забезпечення  виконання рішень суду та пов’язаних із ними стягнень на 2023 – 2025 роки  та розглянули цілу низку земельних питань.

Засідання сесії пройшло у конструктивному руслі.