Фото без описуФото без опису

Сьогодні, 24 травня, під головуванням першого заступника міського голови  Олександра Славінського відбулось засідання виконавчого комітету Новобузької міської ради, де  були  вирішені важливі  питання з   життєзабезпечення громади.

До уваги членів виконкому було запропоновано 23 питання. Начальник   фінансового відділу  Світлана Дібрівна  прозвітувала про виконання бюджету Новобузької міської територіальної громади та використання резервного фонду місцевого бюджету за I квартал  2023 року.

Присутні схвалили  звіт та  рекомендували направити звіт  для затвердження на розгляд чергової сесії міської ради.

 Розглянувши та обговоривши запропоновані питання , члени виконкому затвердили комунальному підприємству Новобузької міської ради «Добробут» тарифи на надання комунальних послуг,тарифи на ритуальні послуги комунального підприємства Новобузької міської ради «Добробут», Положення «Про порядок функціонування кладовищ та правил поховання на території Новобузької територіальної громади»

Присутні заслухали інформацію начальника відділу освіти. молоді та спорту Сергія Сотскова про організоване завершення 2022-2023 навчального року у закладах освіти Новобузької міської ради.

 Надали позитивні рішення по питаннях захисту прав неповнолітніх та малолітніх дітей  на території громади, розглянули низку  питань по  зміні нумерації будинків та надали згоду на  видалення та кронування дерев.