Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Сьогодні  7 липня ,  в Новобузькій громаді в в рамках проєкту «Розбудова мережі робочих груп з громадської безпеки та відновлення у цільових громадах Миколаївської області», який реалізує ГО «Центр навчання і освіти дорослих «Південь», відбулось відкрите обговорення «Соціальна згуртованість ‒ запорука безпеки та швидких, дієвих процесів у відновленні своєї громади». У громаду завітали фахівчиня з мобілізації громад Програми ООН з відновлення та розбудови Тетяна Сігаєва, керівниця проєкту Олена Шевчук, комунікаційна менеджерка проєкту Анна Нікуліна та тренерка Надія Копаниця.

До рівноцінного діалогу долучилися заступники міського голови Олександр Славінський та Людмила Сотник, представники місцевих  органів Національної поліції України та Державної служби з надзвичайних ситуацій, закладів охорони здоров’я, громадські активісти,волонтери, молодь, представники бізнесу .

Обговоривши актуальні проблеми та можливі шляхи їхнього вирішення, представники громади обрали для себе напрямки, які вони будуть координувати. В подальшому учасники цього обговорення ввійдуть до робочої групи з громадської безпеки та відновлення, яка працюватиме над подоланням викликів війни, з якими зіткнулась громада.  

Проєкт «Розбудова мережі робочих груп з громадської безпеки та відновлення у цільових громадах Миколаївської області» реалізує ГО «Центр навчання і освіти дорослих «Південь» за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Уряду Данії, наданої в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру.