Фото без описуФото без опису

Це особливий день, коли ми згадуємо, віддаємо шану, розповідаємо про тих, хто віддав життя, щоб відстояти Україну, її державність, незалежність і соборність. Це нагода для всіх у суспільстві разом зосередитися на пам’яті, шані і вдячності

Сьогодні, наша держава переживає найбільше випробування в своїй історії – збройну боротьбу за незалежність і територіальну цілісність проти російського агресора. Ця війна принесла багато горя , ми вже маємо тисячі поранених і загиблих мужніх оборонців.

Захищаючи свою незалежність і територіальну цілісність у протистоянні російській агресії, воїни Збройних Сил України  та добровольці зруйнували міф про непереможність російської армії.

Кращі сини  і доньки нашої країни щодня віддають життя за мир та спокій на рідній землі. Наша громада  втратила на цій війні 29   кращих  своїх громадян. Ми платимо жахливу ціну за нашу свободу.

 Вічна пам ять усім, хто загинув за Україну.

Після перемоги ми віднайдемо свої традиції пам’яті про загиблих воїнів. Ми вже називаємо і продовжимо називати на їхню честь вулиці, провулки, площі, алеї.

Ми схиляємо голови у вдячності перед тими, хто захищав нас та віддав своє життя,даючи нам можливість у цей час вчитися, працювати, розвиватися.

 На знак шани закликаємо  жителів та гостей громади 29 серпня о 10:00 спинитися та вшанувати загиблих захисників хвилиною мовчання. Де би ви не були – на центральних площах, вулицях  чи на кладовищах,  на роботі чи в подорожі – рекомендуємо за можливості припинити будь-які роботи, зупинити транспортні засоби на узбіччі (дотримуючись безпеки поводження на дорозі), дотриматися режиму мовчання на онлайн- платформах, щоб віддати дань тим, хто загинув за Україну, та висловити підтримку їхнім сім’ях, рідним та побратимам.

Пам’ятаємо і будемо пам’ятати.

Новобузький міський голова                                                                     Максим ЛАГОДІЄНКО