Дорогі захисники та захисниці  України, військовослужбовці та ветерани військової служби!

   6 грудня українці відзначають державне свято – День Збройних Сил України. Це свято тих, хто обрав таку нелегку та поважну професію – захищати нашу державу, її суверенітет та незалежність.  Це свято символізує долбсеть і бойову славу нашої дежрави, це свято тих, чия  доля – це служіння своїй Батьківщині , захист  співвітчизників.

   Особливо хочу привітати військовослужбовців, які знаходяться на службі у військових частинах, на бойовому чергуванні та забезпечують надійну оборону держави , її недоторканість та територіальну цілісність. Дякую вам за мужність, патріотизм, витримку та відповідальність.

  Щиро вітаю вас з професійним святом- Днем Збройних Сил України! Дякую всім військовослужбовцям, які служили в Збройних Силах, за вашу  відвагу, сміливість та героїзм. Схиляю голову перед мужніми воїнами, які віддали своє життя у боротьбі за мирну   українську землю. Вічна їм слава!

   Бажаю усім вам доброго здоров'я, міцного духу, стійкості у боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України та нових перемог.

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

 

З повагою, Новобузький міський голова

Максим ЛАГОДІЄНКО 

 

Фото без опису