Фото без опису

5 грудня у всьому світі відзначали Міжнародний день волонтера. Це свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання. З цієї нагоди начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів привітав волонтерів зі святом

Наше головне завдання – разом, спільно зупинити ворога, який намагається знищити нас. За кожен новий день безмежно вдячний нашим мужнім та сильним військовим. 

Справжню потужність, активність та впливовість українського волонтерського руху ми відчули в останні роки. Велика подяка волонтерам: невтомним, чуйним людям із великим серцем, для яких не існує чужого горя, безвихідних ситуацій та взагалі чогось неможливого. Дякую кожному, хто сьогодні допомагає з перших днів війни нашому району й країні, піклується про наших захисників та людей, які опинилися в скруті.

Україна бореться з ворогом, і переможе його завдяки волонтерській підтримці. Одягнути, нагодувати, прихистити, знайти неможливе і закупити найнеобхідніше – ви все це робите щодня та самовіддано. Ви - герої на власному «тихому» фронті. Вдячний кожному за вашу безцінну роботу. Баштанщина пишається вами! Бажаю вам оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії та Перемоги! 

За свідому громадську позицію, підтримку військовослужбовців Збройних сил України та цивільного населення, особистий внесок у наближення перемоги над російським агресором та з нагоди Міжнародного дня волонтера нагородив присутніх почесними грамотами та подяками  Баштанської районної  військової адміністрації. Також вручив грамоту за популяризацію українських цінностей у період збройної агресії росії, підтримку поетичним словом бойового духу військовослужбовців Збройних сил України українському поету-земляку – Миколі Савці.

До вітального слова також приєдналася керівник ГО «Голос громади» Світлана Березовська, котра привітала всіх присутніх зі святом та вручила відзнаки волонтерами її організації, які з перших днів повномасштабного вторгнення активно включилися у волонтерський рух.

Волонтери у свою чергу дякували за вітання та відзнаки і вкотре, наголошували, що тільки разом – до Перемоги!

.