Новобузька громада з перших днів війни долучилась до підтримки нашої армії.

Працівники міської ради, виконавчих органів, закладів освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, комунальних установ неодноразово передають на потреби ЗСУ одноденний заробіток.

 До Дня міста , бюджетними та комунальними установами міської ради зібрано одноденний заробіток у сумі 172 тис. грн. З цих коштів , міська рада придбала автомобіль Nissan –X – trail.

 Сьогодні, міський голова Максим Лагодієнко , передав військовим автомобіль, який стане невід'ємною частиною роботи наших мужніх бійців, допоможе забезпечити їм надійність та дозволить ефективніше виконувати бойові завдання .

 Керівник громади наголосив « Потреба у транспорті на фронті сьогодні колосальна. Ми постійно спілкуємося з хлопцями на передовій та прислухаємося до їх потреб. Наразі, придбали автомобіль на суму 140 тис. грн. Окрім цього, ми також передаємо на фронт продукти харчування, засоби гігієни, медикаменти та багато іншого».

 Під час благодійного ярмарку до Дня міста на потреби ЗСУ було зібрано 62 тис. грн.

Організаційним комітетом було прийнято рішення долучитися до збору коштів на придбання тепловізора військовослужбовцю Мельнику Олександру.

 З зібраних коштів було направлено 30 тис. грн. на придбання тепловізора.

Решта благодійних коштів у сумі 63 тис. грн будуть направлені на потреби військовослужбовців згідно клопотань військових частин.

 Зараз дуже важливо підтримувати тих, хто зі зброєю в руках, став на захист нашої держави. .

Щира подяка усім, хто долучився до придбання авто, хто сьогодні своєю працею, небайдужістю, активною позицією підтримує українських воїнів.

 ПЕРЕМОЖЕМО!

 Слава Україні! Героям Слава!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису