Конкурсна комісія для обрання членів Наглядової ради КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради м. Новий Буг, вул. Івана Огієнка,14 оголошує конкурс на кандидата у члени Наглядової ради КНП «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради, прийом документів розпочинається з 12 вересня 2024 року.

 

Кандидат у члени наглядової ради повинен відповідати вимогам:

  1. Вища освіта не нижча першого (бакалаврського) рівня. При цьому перевага надається кандидатам зі спеціальностей у галузі «Охорони здоров’я», «Управління та адміністрування», «Публічне управління та адміністрування», «Право», «Соціальні та поведінкові науки».

  2. Досвід роботи не менше 5 (п’яти) років в одній або сукупно у кількох зазначених галузях.

  3. Вільне володіння державною мовою.

Для участі у конкурсі кандидати надсилають в електронній формі на електронну адресу міської ради заяву про участь у конкурсі встановленого зразка разом з:

  • копією документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

  • резюме за формою визначеною в оголошенні;

  •  копію документа про вищу освіту не нижче початкового ступеня (бакалавра);

  • мотиваційний лист, що містить обґрунтування заінтересованості кандидата у зайнятті посади незалежного члена наглядової ради;

  • копію довідки про відсутність судимості;

  • копію інформаційної довідки з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні  або пов’язані з корупцією правопорушення;

  • заяву про відсутність конфлікту інтересів, за формою визначеною в оголошенні;

  • копію довідки про доходи (довідки з Єдиного державного реєстру фізичних осіб про суми виплачених доходів та утриманих податків) за останні послідовні податкові квартали.

Документи приймаються на електронну пошту miska@novobuzka-gromada.gov.ua. Документи для участі у конкурсі приймаються протягом 10 календарних днів після дати оприлюднення оголошення (орієнтовна дата до 22.09.2024 року). Зразок заяви для участі у конкурсі, повідомлення про відсутність конфлікту інтересів та резюме знаходиться на сайті міської ради. Додатково наголошуємо про те ,що всі заяви та повідомлення, а також резюме  пишуться особою власноруч.

 

Голова конкурсної комісії                                                                        Людмила СОТНИК

Фото без опису