Міський голова  Максим Лагодієнко  взяв участь в відкритті приймального відділення Новобузької ЦРЛ, відремонтованого та облаштованого  сучасним медичним обладнанням. Максим Олександрович  наголосив , що  вкладаючи кошти у розвиток лікарні  влада  тим самим піклується про здоров’я жителів району. Відзначив, що проблеми лікарні – це проблеми нашого району і   міста, кожного керівника і кожного жителя  громади  і  добре, що є люди, які розуміють ці проблеми і докладають максимум зусиль для їх вирішення. Лікарня – це той заклад, у який потрібно інвестувати кошти. А приймальне відділення справляє  перше враження пацієнта про лікарню і дуже хочеться, щоб воно було позитивним, та й працівникам комфортніше працювати.

Фото без опису

 Оновлене приймальне відділення дозволить значно покращити та пришвидшити надання медичної допомоги, спростить доставку хворого. А новітнє лабораторне обладнання надасть змогу миттєво та безкоштовно проводити аналізи, що в свою чергу пришвидшить встановлення первинного діагнозу. 

Фото без опису
Ремонт приймального відділення та закупівля новітнього лабораторного обладнання були здійснені за кошти районного бюджету.