В День Святого Миколая, голова райдержадміністрації Наталія Завальнюк,міський голова Максим Лагодієнко, депутат міської ради.підприємець  Світлана Шашкеєва  відвідали  прийомну сім’ю будинку сімейного типу,де виховується 6 дітей.

Фото без опису

 В ході зустрічі  Максим Олександрович  вручив батькам сертифікат на придбання меблів , а гості  вручили дітлахам  солодощі. Також  гості переглянули  оселю , де живуть маленькі мешканці, їх кімнати для відпочинку та навчання, кімнату для сімейного дозволу, невелику та дуже теплу ї затишну гостинну. У ході відвідин,  Максим Олександрович відмітив, що цей будинок самий найкращій з тих які було відкрито та у котрих він побував .

Фото без опису

Під час відвідування в будинку  відчувався справжній  затишок та тепло домашньої атмосфери,  діти були дуже раді гостям, ділилися своїми досягненнями, показали свої вироби, малюнки та аплікації. Приємно було бачити, що кожна дитина в цій родині зігріта любов’ю, огорнута ласкою та увагою.

Фото без опису

По закінченню візиту гості побажали батькам всього найкращого на шляху досягнення благородної мети у вихованні дітей, бо чужих дітей не буває.