В рамках  впровадження міжнародного проекту з підтримки реформи децентралізації Новобузьку ОТГ відвідали  представники  Миколаївського регіонального Офісу Програми"U-LEAD з Європою».

В ході  роботи ,Наталія Баланюк  ,радник з питань децентралізації та  місцевого самоврядування Миколаївського регіонального офісу Програми надала  важливі компетентні  консультації що стосувались  підготовки проектів рішень сесій, виконкомів міської ради. Особливу увагу , радники офісу, звернули  на проекти рішень з передачі майна. Крім теорії,  представники Офісу надали і практичну допомогу.

"U-LEAD з Європою / U-LEAD with Europe - найбільш системний міжнародний проект з підтримки реформи децентралізації. Адже децентралізація є однією з найважливіших реформ українського уряду. Щоб ця реформа була успішною, важливо посилити спроможність держави у наданні послуг, що включає делегування місії, повноваженнь та обов'язків органам місцевого самоврядування. Покращення якості надання адміністративних послуг є одним із ключових елементів успішного процесу децентралізації в Україні.