Міський голова Максим Лагодієнко провів  нараду з керівниками структурних підрозділів  міської ради  щодо важливості  дотримання карантинних заходів задля збереження здоров’я та життя громадян та  ефективного впровадження  протиепідеміологічних заходів.

Найголовніший акцент, на якому під час наради  наголошував очільник міста - необхідність проведення роз’яснень серед жителів громади про небезпеку нехтування карантинними вимогами. Особливий наголос зроблений на важливості дотримання в місті карантинних обмежень, соціальної дистанції та маскового режиму.

Фото без опису

Максим Олександрович   проінформував учасників наради про поточну ситуацію в області із захворюваності на корона вірус та зауважив, що  уже не тільки в області, а і у нас  в районі є  хворі на  COVID-19,тому  необхідно дотримуватись рекомендацій медиків ,а  вчасне звернення до лікаря дозволяє зменшити ризик виникнення  небезпечних ускладнень.

Підбиваючи підсумки наради,  Максим Лагодієнко доручив спеціалістам міської ради посилити інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо протидії COVID-19 в громаді.