Сьогодні,12 серпня, під головуванням міського голови Максима Лагодієнка відбулось позачергове засідання виконавчого комітету  Новобузької міської ради.

Члени виконавчого комітету   розглянули  питання  порядку денного  та   прийняли відповідні рішення  по наданню дозволів на виконання земляних робіт з проведення ливневого водовідведення від багатоквартирного житлового будинку № 6 по вул. Гребеннікова в м. Новий Буг,  надання дозволу КП НМР «Добробут» на видобування піску місцевого значення для власних потреб,  на зарахування коштів, витрачених на придбання матеріалів для встановлення вхідних дверей під’їзду № 1 в будинку № 3 по вулиці Армійська в м. Новий Буг та на придбання матеріалів для часткового ремонту вимощення з торцевої та фасадної частини будинку № 89 по вул. Якова Куцого в м. Новий Буг.

Фото без опису

Присвоїли номер гаражу в гаражному комплексі № 1 та змінили адресу житлового будинку з господарськими будівлями та спорудами, по вулиці Цибулько в м. Новий Буг.

Також члени виконкому  продовжили  термін дозволу ТОВ «Адванс Солюшнз» на розміщення групи одноповерхових тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності,внесли зміни до п.1 в рішенні виконавчого комітету міської ради від 24.07.2020р. № 131 «Про закріплення території за гр. Крикуном В.Г. з метою благоустрою земельної ділянки» та надали дозвіл на видалення та кронування дерев.

В ході обговорення ,член виконкому  Олександр Чернявський вніс пропозицію  щодо  використання  «беушних» каналізаційних труб в проведенні ливневого водовідведення  від багатоквартирних будинків. Міський голова підтримав дану пропозицію,адже використання  б/у каналізаційних труб   принесе  користь жителям багатоквартирних будинків та   і їх використання не потребує  затрат з міського бюджету.

Член виконкому  Іван Бобрович поцікавився  станом  підготовки закладів  загальної середньої освіти до  освітнього процесу. Очільник міста надав роз’яснення стосовно підготовки до 1 вересня  в умовах  карантину ,як  дошкільних закладів освіти так і закладів загальної середньої освіти. Головний акцент – виконання  всіх вимог Головного державного санітарного лікаря України під час забезпечення освітньо – виховного процесу,а це : забезпечення дітей та закладу засобами  індивідуального захисту, термоскринінгами, дезінфікуючими засобами,тощо.  Для придбання  цих засобів на  одну школу необхідну   сто тисяч гривень( а їх  по місту -6), та  55 тисяч – на дошкільний заклад ( а їх по громаді -11). Разом – більше мільйона гривень. Але   навчання та виховання наших дітей  на сьогодні в пріоритеті міської влади , тому разом з депутатським корпусом, членами виконкому, спеціалістами міської ради будемо працювати для позитивного вирішення цього  питання.